Team Eskes on Tour

Eskesvlag on Tour, steun ons!

( Gekozen door teamcaptain: 200 km )

Na het geweldige initiatief van Rolf Buunk, waarbij de Graafschap en Bergh in het zadel de krachten bundelden, werden wij enthousiast.
Ons team bestaat uit supporters en familieleden, wij willen behalve een super leuke dag beleven met ons team, natuurlijk ook de goede doelen steunen; Kanjers voor Kanjers en De Graafschap Verbindt.
Geheel in de lijn van wat Gerben Eskes gedaan zou hebben. Meedoen, enthousiasmeren, sponsoren zoeken, mensen mobiliseren.
Onze vlag, ons team, hij had hier ook zeker aan mee gedaan, dus doen wij dat nu ook voor hem!

Steun ons team en de doelen door een donatie te doen, alvast bedankt!! 

Beschikbare activiteiten:

  • 100 km
  • 200 km
12/05/2022
11:46

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
05/04/2022 | 17:15

Fietsen veur de club: nog 60 dagen!

We komen dichter en dichter bij: nog maar 60 dagen tot de "matchday" op 4 juni a.s.Wij hebben met Team Eskes zowel individueel, als als team getraind. Steeds trainingen van 2-4 uur met afstanden tot ca 100 km.Nu begint langzaam maar zeker de serieuze voorbereiding, trainingsrondjes naar de Posbank, naar Radio Kootwijk en door de gehele Achterhoek staan op de planning.We hebben er zin in, kijken ook uit naar de dag zelf en zijn benieuwd wie er allemaal mee gaan doen.Heel druk zijn we geweest met het vinden van shirtsponsors; deze sponsoren zijn inmiddels allemaal gestrikt, de shirts en broeken zijn besteld en de lente komt eraan.Ook hebben we inmiddels een ploegleidersauto geregeld, is er een chauffeur die zich heeft aangemeld (bedankt Jochem!) en kunnen we ons nu puur en alleen nog gaan richten op de best mogelijke voorbereiding. Laat het mooie weer dus maar komen, dan vliegen de kilometers nog makkelijker onder de banden door.Komende tijd volgen hier meer blogs over onze trainingsritjes en wat we nog meer beleven op weg naar #fietsenveurdeclub Blijf ons volgen, en belangrijker nog, zegt het voort, we zoeken natuurlijk nog meer donateurs voor het goede doel! 

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF. Zij brengen geen kosten voor in rekening, zodat de volledig sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.