Robin Sommers

Hanzetocht in beeld

Net als in 2019 ga ik als vrijwillige fotograaf van 13 t/m 20 mei mee met de Hanzetocht 2023 om de wielertocht van 7 dagen en ruim 1100 km in beeld vast te leggen. Dit zijn intensieve dagen voor de renners, maar ook voor de collega's van het mediateam. Elke dag maken we een verslag in beeld en geluid om het thuisfront en de sponsors op de hoogte houden. Ik rij overdag mee op de motor en in een auto. Bij aankomst bij de hostels gaat het mediateam 's avonds aan de slag om verslag te doen.

Om deel te nemen neem ik verlof en betaal ik een eigen bijdrage voor verblijf en eten. Via dit project vraag ik jou om een klein steentje bij te dragen aan dit project en mij als fotograaf te sponsoren. Het geld komt rechtstreeks op de rekening van de stichting. Alle kleine beetjes dragen bij aan het doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor de onderzoeken naar bestrijding van kanker!

Dankjewel! Groeten Robin

0 m
van mijn doel 1.100 km
21/05/2023
16:20

Anoniem

Bekijk alle

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF. Zij brengen geen kosten voor in rekening, zodat de volledig sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.