Ludwig Smits

Bergh in het zadel golfdagen 2024

We organiseren al langere tijd (21 jaar) de bergh in het zadel golfdagen. Omdat extra onderzoek keihard nodig is om overlevingskansen en kwaliteit van leven voor kinderen mogelijk te maken proberen we in 2024 extra funding te verkrijgen. We hebben als doel om 10.000 euro extra op te halen via donaties van mensen die sympathiseren met ons doel.

Daarom zetten wij deze actie op. mocht u anderen attenderen op onze actie zijn wij U bij voorbaat dankbaar.

01/03/2024
15:04

anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
07/03/2024 | 7:13

We gaan beginnen met de eerste golfdag op 12 April in Winterswijk

Ik ga met Gerard Hendriksen op route naar de Voortwisch in winterswijk. Zoals elk jaar krijgt de golfdag Bergh in het zadel het gebruik van de baan om niet ter beschikking. Daar zijn we erg blij mee. Daarnaast hebben we een sponsor voor de catering op deze dag, waarover we afspraken maken met de Voortwisch. We kunnen dus nu al stellen dat we de opbrengsten van deze golfdag volledig door kunnen zetten naar het onderzoek!  

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF. Zij brengen geen kosten voor in rekening, zodat de volledig sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.