Robin Sommers

Taxi Noordpool maakt kilometers tegen kanker!

Taxi Noordpool gaat (weer) rijden!

Afgelopen februari 2022 zou onze geel-zwarte Taxi Noordpool vertrekken richting Scandinavie om mee te doen aan de Noordpool editie van de Carbagerun. We waren er helemaal op voorbereid, maar helaas door omstandigheden moesten we onze deelname afzeggen. We vonden dit heel erg jammer omdat we na 2 jaar uitstel door corona eindelijk konden gaan. Maar vooral ook jammer omdat we waren begonnen met het ophalen van bijdragen voor ons project voor Bergh in het Zadel.  Meer dan 2800 euro hebben we al opgehaald!

Maar we lieten het er niet bij zitten en hebben gezocht naar nieuw moment waarop Taxi Noordpool weer kan gaan rijden. En we hebben goed nieuws! We rijden mee met de Rammelbakkenreis naar Bella Italia. Via Oostenrijk en de Oostenrijkse Alpen naar de Stelviopas. Dwars door de Italiaanse Alpen! Terug naar de Oostenrijkse Alpen met o.a. de Großglockner. Onderweg camperen we met ruim 300 deelnemers verdeeld over 128 teams. 

We gaan dit bijzondere avontuur met veel plezier aan, maar rijden dus ook met een belangrijk doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor de onderzoeken van Bergh in het Zadel. Elke kilometer telt, dus vul jij onze Taximeter? Je kunt al vanaf 1 euro per kilometer "meerijden". En het maakt niet uit hoeveel, want alle beetjes tellen. Even voor de duidelijkheid: alle kosten betalen we zelf, dus elke euro gaat naar Bergh in het Zadel!

Bedrijven en personen die vanaf 250 euro sponsoren worden speciaal vermeld en geven we aandacht op social media. Ontzettend bedankt voor je donatie!

Groeten van 
Robin Sommers 
Richard Hall 
Jeroen Sommers

0 m
van mijn doel 3.100 km
29/10/2022
15:22

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
29/01/2022 | 16:27

Taxi Noordpool heeft vertraging ;-(

Beste donateur, familie en vrienden, Om maar met de deur in huis te vallen, Taxi Noordpool vertrekt helaas niet op 14 februari naar Zweden. En dat heeft niets te maken met Valentijn, maar door andere omstandigheden. Dat vinden we erg jammer, ook omdat u ons project steunt en dat geeft ons een extra motivatie om nog meer geld op te halen voor Bergh in het Zadel. Maar.. dat betekent niet dat we niet gaan rijden, want ons doel staat vast, we gaan. We bereiden ons voor op een volgende tocht in 2022 of als het lukt gaan we eerder, misschien wel deze zomer. Ondertussen gaan we gewoon door met sponsorwerving en houden jullie hiervan op de hoogte! Nogmaals dank voor de ondersteuning van ons project! Groeten van Team Taxi Noordpool Jeroen, Robin en Richard

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF. Zij brengen geen kosten voor in rekening, zodat de volledig sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.