Patrick Peters

200 km deur de Achterhoek veur het goede doel

( 200 km | Lid van team: Oldies DTC )

Veur de club en veur het goede doel. Geld inzamelen voor kankerbestrijding en voor het Graafschapmuseum door 200 km te trappen en betrokken zijn bij de organisatie is geweldig en een prachtig doel om voor te lobbyen en voor te trainen.

Activiteit: 200 km

Beschikbare activiteiten:

  • 100 km
  • 200 km
03/06/2022
18:37

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
12/04/2022 | 19:30

Verkenning 100km tocht.

Vanaf ons mooie stadion de Vijverberg ga je meteen de stad uit en duik je via autoluwe wegen het Achterhoekse landschap in. In de verte doemt het heuvelachtige Montferland op. Zouden ze....?  Ja hoor, De muur van Zeddam, Peeskesbult en de Drieheuveleweg als opwarmertje. Terug in Zeddam begint de helse tocht naar het Bartlehiem van de Achterhoek, Mechelen. Azum, Netterden worden gepasseerd en net als je denkt door het idilische Mechelen te rijden draai je er mooi om heen. Windje in de rug naar Gendringen, Van Hal in Voorst, De Heurne, Sinderen, Varsseveld, Halle, nog een klein lusje voor de kilometers en de lichtmasten van de Vijverberg zijn weer in beeld. WAT.EEN.ROUTE. Op 40km is verzorgingspost Netterden, op 80km Post Varsseveld. Verder zijn alle kroegen, terrassen en tankstations prachtig ontweken want anders kom je er natuurlijk nooit. Dus bidons vullen, reepjes in je zak en voldoende eten en drinken. Ik had geen verzorgingsposten vandaag en moest in Halle de dorpswinkel plunderen vanwege honger en dorst. Op 2 bidons en 2 reepjes red je het niet. 100km is al een hele kluif. Schroom niet en meld je aan. App wat vrienden voor donaties en doe lekker mee. Veur Bergh in het Zadel en veur het Graafschap Museum.  

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF. Zij brengen geen kosten voor in rekening, zodat de volledig sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.