Bart Groot Bruinderink

Nick onze Wegkapitein in de sterren

( 200 km | Lid van team: De Wegkapiteinen )

Onze broer nick is in zijn leven getroffen door een melanoom, deze heeft hij gelukkig overleeft! In oktober 2021 is hij overleden door een auto ongeluk. Hij was een groot supporter van De Graafschap! Wat is er dan mooier om aan een fietstocht mee te doen voor het KWF en dan als start/finish De Vijverberg te hebben. Een mooiere manier om onze om broer te eren is er dan denk ik ook niet! Een lang verhaal heel kort samengevat, waardoor deze dag voor ons meer is dan alleen een ronde fietsen!!
Activiteit: 200 km

Beschikbare activiteiten:

  • 100 km
  • 200 km
06/06/2022
10:08

Koen

Bekijk alle
  Bekijk alle
13/06/2022 | 19:22

Finishlijn behaald!!

Lieve mensen, Inmiddels is het een week geleden dat wij de finishlijn na 207KM op de mooie Vijverberg hebben behaald. Het was een mooie lange tocht door de uithoeken van de Achterhoek met een emotioneel randje. Rond 6:15u in dag en dauw zijn we gestart en rond 16u in de middag waren we weer binnen. De dag begon frisjes met aardig wat wind maar uitendelijk scheen een mooi zonnetje bij het tweede deel. Het heeft ons veel voldoening gegeven om deze bijzondere uitdaging aan te gaan. Met de gehele actie is maarliefst 22.000 euro opgehaald veur het goede doel en veur de club! Namens het gehele team willen we de donateurs, sponsors en alle mensen die ons op enigerlei wijze hebben gesteund (de vele lieve berichten bijvoorbeeld) bedanken!   Gegroet,  De Wegkapiteinen!  

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF. Zij brengen geen kosten voor in rekening, zodat de volledig sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.