Team Eskes on Tour

Eskesvlag on Tour, steun ons!

( Gekozen door teamcaptain: 200 km )

Na het geweldige initiatief van Rolf Buunk, waarbij de Graafschap en Bergh in het zadel de krachten bundelden, werden wij enthousiast.
Ons team bestaat uit supporters en familieleden, wij willen behalve een super leuke dag beleven met ons team, natuurlijk ook de goede doelen steunen; Kanjers voor Kanjers en De Graafschap Verbindt.
Geheel in de lijn van wat Gerben Eskes gedaan zou hebben. Meedoen, enthousiasmeren, sponsoren zoeken, mensen mobiliseren.
Onze vlag, ons team, hij had hier ook zeker aan mee gedaan, dus doen wij dat nu ook voor hem!

Steun ons team en de doelen door een donatie te doen, alvast bedankt!! 

Beschikbare activiteiten:

  • 100 km
  • 200 km
05/06/2022
11:15

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
31/05/2022 | 10:53

Bananen enzo

Na onze schitterende tenues gesponsord te hebben gekregen, hebben AH Zonnenberg en Supermarkt DEKA in Doetinchem zich beide opgeworpen om onze broodnodige energie te verzorgen voor onderweg. In onze volgauto van Dumphuis Doetinchem, zullen de bananen, energierepen, energiedrank en water van deze twee toffe supermarkten worden geladen.Hartelijk dank voor deze toffe manier van ons Team Eskes steunen! 

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF. Zij brengen geen kosten voor in rekening, zodat de volledig sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.