Oldies DTC

Oldies DTC Thuis.Uit.Altijd

( Gekozen door teamcaptain: 200 km )

OldiesDTC voor iedere superboer die wel eens melancholisch wegdroomt naar ons roemruchte verleden met een kwinkslag naar het heden. 

Min of meer als grap begonnen zijn we inmiddels zelf een roemrucht De Graafschap supportersaccount. 

In de loop der tijd hebben we samen met jullie voor verschillende goede doelen zoals Stichting Ambulancewens en de jeugdopleiding zo’n € 15.000 mogen doneren. Mooi staaltje noaberschap.

Natuurlijk doen wij dan ook mee aan #Fietsenveurdeclub. Niet alleen voor een fatsoenlijk De Graafschap museum dat eer doet aan onze prachtige club, maar ook voor al die andere mooie projecten die door Bergh in het Zadel worden gesteund.

En stiekem hopen we door al het oefenen wat overtollige kilo’s kwijt te raken…. Geef jij ons een duwtje in de rug? We kunnen het gebruiken op onze tocht van 200 km door onze mooie Achterhoek. #samendran 

Beschikbare activiteiten:

  • 100 km
  • 200 km
04/06/2022
09:49

Anoniem

Bekijk alle

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF. Zij brengen geen kosten voor in rekening, zodat de volledig sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.