Als fietser kan je vechten tegen elementen als wind, kou, regen en bergen. Als kankerpatiënt ben je afhankelijk van de resultaten uit onderzoek door onderzoeksteams in de academische ziekenhuizen. Al fietsend zorgt Bergh in het Zadel ervoor dat zij hiervoor de mogelijkheden krijgen!

Samen voor meer tijd! 

 

Iedereen kan alvast een actie aanmaken om te sparen voor het sponsorbedrag. 

Let wel op: Met het aanmaken van een actie via de site ben je niet automatisch verzekerd van deelname aan de tocht. Gelet op de beperkt beschikbare plekken is voor iedereen inschrijving via het secretariaat noodzakelijk. Na bevestiging door het secretariaat kom je op de (reserve)lijst. In de loop van 2026 wordt definitief bepaald hoeveel en wie er mee kan doen met de tocht 2027.

05/06/2024
20:07

Anoniem

Aan: Er is nog veel te doen
Bekijk alle

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF. Zij brengen geen kosten voor in rekening, zodat de volledig sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.