Yuri Kramer

Ik ga voor meer tijd! Jij ook?

Bergh in het Zadel zet zich al meer dan 30 jaar in voor onderzoek naar kanker. Dit doen zij door het werven van fondsen, die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoek.

Een belangrijk initatief van Bergh in het Zadel zijn haar fietstochten. Fietsen voor Bergh in het Zadel is samen zorgen voor meer tijd. Jaarlijks wordt één op de drie mensen met kanker geconfronteerd en daarvan geneest de helft. Dat is de reden waarom er meer onderzoek naar kanker moet worden gedaan. Deze onderzoeken kosten veel geld. Als fietser kan je vechten tegen elementen als wind, kou, regen en bergen. Als kankerpatiënt ben je afhankelijk van de resultaten uit onderzoek door onderzoeksteams in de academische ziekenhuizen. Al fietsend zorgt Bergh in het Zadel ervoor dat zij hiervoor de mogelijkheden krijgen!

En ik doe mee! In mei 2023 fiets ik mijn eeste Bergh in het Zadel fietstocht. Een 8-daagse tocht langs Hanzesteden in Duitsland, 1.100 km en 10.000 hoogtemeters. Wil jij ook een bijdrage leveren? Dat kan! Ik waardeer het enorm als je mij sponsort door een donatie op deze pagina. 

19/05/2023
20:24

Daisy

Bekijk alle

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF. Zij brengen geen kosten voor in rekening, zodat de volledig sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.