Vincent Vierwind

Samen voor meer tijd

Samen voor meer tijd!

 

December 2016 ben ik voor de familie eem nieuwe bouwonderneming ‘Goldbeck Nederland’ gestart. Tijd voor ontwikkeling, iets opbouwen!

Januari 2017 werd bij mijn partner Mandy de diagnose borstkanker geconstateerd.

De tijd staat een ruim jaar stil. Eerst gezond worden door nieuwe behandelmethoden. Daarna herstellen opnieuw gebruikmakend van onderzoek en de nieuwste ontwikkelingen.

 

De tijd die je hebt is kostbaar en kan ineens niet meer vanzelfsprekend zijn. Onderzoek naar behandelmethoden is en blijft enorm belangrijk, ontzettend waardevol. Ons gezin leeft weer, wat mijn drijfveer is om me volop in te zetten voor blijvende ontwikkelingen en onderzoek.

 

Hoe mooi is het dan om samen voor meer tijd in actie te komen door te fietsen, de sport die ik graag beoefen.

 

Vrijwilligersorganisatie Bergh in het zadel zet zich al ruim 30 jaar in om geld in te zamelen. De opbrengsten gaan rechtstreeks naar Nederlandse academische Ziekenhuizen. Met deze donaties kunnen nieuwe doorbraken in onderzoeken realiteit worden.

Kunnen we mensen met kanker meer tijd geven, TIJD om te leven!

 

Ik doe mee en kan jullie financiële hulp hierbij heel goed gebruiken. Zouden jullie willen doneren? Alle donaties zijn welkom!

 

Samen voor meer tijd!.

 

Sportieve groet

 

 

Vincent Vierwind 

23/05/2023
16:44

Hoppenbrouwers Hoogeveen / Veendam

Bekijk alle

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF. Zij brengen geen kosten voor in rekening, zodat de volledig sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.