Steven Kuster-Eskes

Nu ik nog tijd heb

( 200 km | Lid van team: Team Eskes on Tour )

Een paar weken voor ik papa word nog even een mooi doel halen. Ter nagedachtenis aan mijn zwager Gerben ga ik samen met Team Eskes op zaterdag 4 juni voor het goede doel 200 kilometer door de Achterhoek fietsen. Zodoende willen we geld ophalen voor Kanjers voor Kanjers en de Graafschap Verbindt.

Wil je mij steunen door een donatie te doen?

Activiteit: 200 km

Beschikbare activiteiten:

  • 100 km
  • 200 km
31/05/2022
11:06

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
22/02/2022 | 9:00

Solo trainingskamp in Limburg

Onlangs was ik met mijn vrouw Carine een midweekje in Zuid-Limburg. Dit bood mij de ideale gelegenheid om even goed te trainen voor Fietsen veur de Club. De fiets ging dus in de kattenbak en op dinsdag 15 februari maakte ik mijn eerste kilometers ooit in de heuvels van Limburg. Ik had een route gepland met flink wat bekende klimmetjes. Achtereenvolgens kwamen de Geulhemmerberg, Bronckweg, Bemelerberg, Sibbergrubbe en de Fromberg aan bod. Gelukkig had ik al een paar maanden flink getraind op de hometrainer dus al met al ging het lekker. Tot op dit punt kwam ik overal met redelijke eenvoud boven. Maar toen kwam ik aan bij de Keutenberg. Daar heb ik me toch wel een beetje op verkeken! Vanaf het startpunt gaat het meteen 22% omhoog. Het is dan echt net of je een muur op rijdt. Met het verzetje wat ik op mijn fiets heb zitten moest ik in de lichtste versnelling, staand op de trappers met alles wat ik in me had naar boven kruipen. Ik vind het echt een wonder dat ik hem helemaal op heb gefietst want ik had meermaals het gevoel dat ik moest afstappen. Eenmaal boven kreeg ik een stukje vals plat waarna ik met een lange afdaling weer richting Valkenburg reed. Als laatste kreeg ik de Cauberg nog voor de kiezen. Deze valt na de Keutenberg redelijk mee, maar desondanks moest ik nog aardig aan de bak. Gelukkig kwam ik ook hier gewoon fietsend boven en kon ik bovenaan de Cauberg het vakantiepark opdraaien en gaan genieten van een welverdiende douche.

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF. Zij brengen geen kosten voor in rekening, zodat de volledig sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.