Sander Reumer

SNEM gaat weer fietsen.

Gezelligheid met een goed doel.

Al sinds 2003 fiets ik mee met de fietstocht van Bergh in het zadel. Elke 4 jaar zetten wij ons, als fietsers, in voor de strijd tegen kanker. Overigens is het bestuur van de stichting met hulp, ook in de tussenliggende periode heel druk met het vinden van donateurs. 
Zoals bij velen is ook in mijn omgeving kanker geen onbekende, het blijft erg belangrijk onophoudelijk bezig te zijn met onderzoek. Het voelt toch wat lastig om steeds maar weer om geld te bedelen maar ondanks dat er grote stappen worden gezet, bestaat de ziekte helaas nog steeds. 
In deze fietsweek is er uiteraard ruimte voor gezelligheid maar het doel blijft altijd scherp voor ogen! 
Even nog, voor de zekerheid; 100% van de donaties komen ten goede aan het goede doel. 
Hartelijk dank voor jouw donatie.

Sander

26/03/2023
14:12

Sander en Janneke

Bekijk alle

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF. Zij brengen geen kosten voor in rekening, zodat de volledig sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.