Sander Reumer

Sander fietst met BihZ voor het KWF- Bijna is het zover!

We gaan bijna!!

Bij deze vraag ik nog eens jouw aandacht voor de Stichting Bergh in het Zadel. Bergh in het Zadel is een van de grotere particuliere fondsenwervers van het KWF. Elke 4 jaar wordt er door de stichting een fietstocht georganiseerd met als doel geld in te zamelen voor het KWF, 13 mei 2023 is het weer zover. Al sinds 2003 fiets ik mee en ook dit jaar ben ik één van de fietsers. Samen met alle anderen is het ons doel tenminste € 1.250.000 in te zamelen.

Zoals bij velen is ook in mijn omgeving kanker geen onbekende, het blijft erg belangrijk onophoudelijk bezig te zijn met onderzoek. Ondanks dat er steeds weer gul wordt gedoneerd en ondanks het feit dat er grote stappen worden gezet, bestaat de ziekte helaas nog steeds. 

Jullie (financiële) steun wordt nog steeds op prijs gesteld!

BihZ heeft de ANBI-status, https://www.berghinhetzadel.nl/ Een gift, éénmalig of periodiek kan onder voorwaarden worden afgetrokken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Een factuur kan ik natuurlijk regelen.

Alle vrijwilligers zetten zich ‘pro deo’ in. Alle donaties, op welke manier dan ook, komen volledig ten goede aan het onderzoek naar kanker. Er worden geen onkosten vergoed en ook KWF brengt geen organisatiekosten in rekening.

In 2023 viert de Hanzestedenbond haar 800-jarig bestaan. Zo ontstond voor 2023 het idee voor een 8-daagse fietstocht langs Hanzesteden in Duitsland.  In deze fietsweek is er uiteraard ruimte voor gezelligheid maar het doel blijft altijd scherp voor ogen! De tocht is zo'n 1.100km lang en is bezaaid met beklimmingen, deze natuurlijke hindernissen zijn in tegenstelling tot sommige vormen van kanker wel te bedwingen.

Hartelijk bedankt voor jouw donatie en kijk ook eens op https://www.berghinhetzadel.nl/

Sander

10/05/2023
19:54

Anoniem

Bekijk alle

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF. Zij brengen geen kosten voor in rekening, zodat de volledig sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.