R
Robert Volman

Opgeven is geen Optie

Mijn naam is Robert Volman en samen met mijn vrouw Edith trotse ouders van een zoon en een dochter. We wonen aan de rand van het dorp Wehl waar we zo met onze twee doodles het Wehlse bos in kunnen lopen.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de tuin bij de koi-vijver of op de fiets samen met mijn fietsvrienden van WTV Centurion.

Kanker is een nare ziekte waar we allemaal mee worden geconfronteerd. Mijn droom is dat kanker van een dodelijke ziekte naar een chronische ziekte gaat.

Door onderzoeken te blijven steunen komen we steeds dichterbij.

Na tweemaal Alpe d’HuZes en de HomeRide gefietst te hebben wil ik nu met Bergh in het Zadel meefietsen om wederom een mooi bedrag voor een bijdrage aan kankeronderzoek bij elkaar te fietsen!

De kosten van de tocht betaald de deelnemer natuurlijk zelf. Elke euro die ik gesponsord krijg wordt gedoneerd aan het onderzoek.

We gaan in Mei 2023 in 8 dagen 1100km fietsen en 10.000 hoogtemeters maken. 

Samen gaan we weer fietsen voor het goede doel, samen strijden we tegen kanker!


Wil jij mij en Bergh in het Zadel ook steunen? Alvast heel erg bedankt!

Alle donaties zijn welkom en gaan rechtstreeks naar Bergh in het Zadel.

13/05/2023
07:55

Anoniem

Bekijk alle

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF. Zij brengen geen kosten voor in rekening, zodat de volledig sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.