Mike Sommers

"Parijs is nog ver..."

Parijs is helemaal niet ver, dat is de helft van wat wij gaan trappen in 8 dagen tijd, namelijk 1100 km en 10.000 hoogtemeters. We gaan de Hanzetocht fietsen , samen met nog 80-85 
andere renners en 20-30begeleiders, om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek . Onderzoek is nodig om te kijken of de endeldarm bespaard kan blijven bij (chemo)radiotherapie, hiervoor is enorm veel geld nodig .

Wij als renners/vrijwilligers moeten ook flink inleggen voor overnachtingen, kleding en eten. Ook een uitdaging voor ons is een bedrag op te halen die aan BIHZ is gekoppeld, een minimaal bedrag van 1500 euro per rijder. Voorgaande edities is het mij ook gelukt, moet nu ook weer lukken.

Daarom vragen wij jullie steun voor een donatie:

Dit kan dmv doneren van euro's via de link op mijn pagina, het kan via reclame-pakket (hier komt binnenkort meer nieuws over) . Indien je meer vragen hebt over donaties, pakketten of op een andere manier doneren, vraag het mij via mijn nummer

Help je mij mee om aan het streefbedrag te komen ? Ik ga flink trainen, jullie doneren ? :-)

Groet
Mike Sommers
06-40239756
mikesommers15@gmail.com

 

15/05/2023
10:57

Anoniem

Bekijk alle

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF. Zij brengen geen kosten voor in rekening, zodat de volledig sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.