I
ids Elshof

Trappen voor het goede doel!

In 2015 kwam ik als 15 jarige jongen voor het eerst in contact met BIHZ..Mijn vader fietste samen met zijn vrienden zijn eerste tocht tegen kanker. Onder hen was een wel heel speciaal persoon. In de voorbereiding naar de tocht had onze goede vriend Edwin namelijk zelf de diagnose nierkanker gekregen. Maar ondanks zijn ziekte gaf hij niet op en reed hij de nodige kilometers mee dat jaar. Dit inspireerde mij enorm! Tot ons grote verdriet heeft Ed zijn strijd tegen deze vreselijke ziekte later dat jaar verloren. Ik beloofde hem dat ik in 2019 op “zijn Cube” de tocht zou gaan rijden.

Helaas had ik dat jaar het geluk niet aan mijn zijde en brak ik 5 weken voor vertrek mijn enkel. De behandeling maakte het onmogelijk om mee te fietsen. Hier baalde ik enorm van. Daarom wil ik mei 2023 mijn belofte inlossen en samen met mijn vader Michel, oom Haico en buurman Theo de Hanzetocht rijden. Voor Edwin, tante Thea en voor alle andere mensen die te maken hebben met deze vreselijke ziekte. Steun jij mij en daarmee BIHZ in de strijd tegen kanker?

19/05/2023
20:27

Wiebe

Bekijk alle

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF. Zij brengen geen kosten voor in rekening, zodat de volledig sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.