Gerrit Veneman

Go Gaitje Go-Go-Go

Hallo,

Mijn naam is Gerrit Veneman en ik wil ook graag even stil staan bij het woord kanker. Kanker is een verschrikkelijk vervelende ziekte en die moet zo snel mogelijk de wereld uit.

Elke dag nemen families afscheid van hun dierbare. Iedereen verdient een morgen, zodat kinderen kunnen opgroeien met hun ouders, grootouders, ooms en tantes. Zodat families niet meer verscheurd worden door het verdriet dat kanker met zich meebrengt. Verdriet dat nu nog te vaak, te veel voorkomt.

Stichting Bergh in het Zadel zet zich al meer dan 30 jaar in om diverse onderzoeksprojecten naar kanker te ondersteunen. Eens in de vier jaar wordt er een groot wetenschappelijk onderzoek uit gekozen. Voor 2023 is er gekozen voor het project “sparen van de endeldarm met preoperatieve (chemo) radiotherapie”.

Al jaren worden er tal van activiteiten georganiseerd met als doel zoveel mogelijk geld ophalen om zo de diverse projecten te kunnen steunen. Elke vier jaar is er een grote wielertoertocht.

Voor 2023 staat er weer een grote fietstocht gepland waar ik voor de eerste keer aan deel mag nemen. In de week van 13 t/m 20 mei gaan 120 wielrenners de Hanzesteden route in Duitsland fietsen. Deze route, van 1100 km en 10.000 hoogtemeters, zal ons sportieve gevecht worden om daarmee zoveel mogelijk donaties binnen te gaan halen wat natuurlijk 100 % ten goede komt van het project.

Door op deze manier mijn steentje bij te dragen, hoop ik op jullie vertrouwen en een mooi sponsorbedrag. Dit kan via de website https://donaties.berghinhetzadel.nl/actie/gerrit-veneman

10/05/2023
18:40

Anoniem

Bekijk alle

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF. Zij brengen geen kosten voor in rekening, zodat de volledig sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.