Gerrit Bosman

Bosmannen fietsen voor het goede doel !

Bergh in het Zadel heeft regionaal faam.  Met enthousiasme en saamhorigheid wordt geld ingezameld in de strijd tegen Kanker.

Het Slingeland ziekenhuis is het streekziekenhuis voor deze regio. De goede band en het gezamelijke doel, onderstreep ik actief, in de afgelopen 20 jaar. Acht dagen achter elkaar, 6-8 uren fietsen voelt als een volle werkweek. Daar moet wel voor getraind worden.

 

Een ketting naar verandering, begint bij een schakel.

In 2023 sta ik voor de 5 e keer aan de start.  Voor de 2e keer samen met zoon Joost. Immer een indrukwekkende toer, met gemotiveerde gelijkgestemden. Ieder wil iets ondernemen tegen het onrecht "kanker". 

 

Samen met Joost heb ik ook al sponsorfietstochten ondernomen voor het andere grote onrecht, de diagnose ALS.

 
01/06/2023
15:07

Anoniem

Bekijk alle

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF. Zij brengen geen kosten voor in rekening, zodat de volledig sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.