Gerard Weernink

Kilometers voor de kankerbestrijding

Ik doe mee omdat ik kankerbestrijding erg belangrijk vind en als ik daar mijn steentje aan bij kan dragen doe ik dat graag.
4 jaar geleden heb ik mijn vrouw verloren aan een vreselijk ziekte en heb persoonlijk ervaren wat ziekte betekenen kan voor de zieke maar ook zeker voor de naasten.

Samen met mijn partner Frida geniet ik enorm van fietsen op de racefiets. We trappen samen heel wat kilometers weg. Als we dat kunnen doen voor Bergh in het Zadel om kankerbestrijding te ondersteunen dan is dat voor een prachtig doel

Ik hoop dat je iets wil doneren voor dit goede doel en mij daarmee steunen in deze uitdaging.

 

11/05/2023
18:29

Joyce

Bekijk alle

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF. Zij brengen geen kosten voor in rekening, zodat de volledig sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.