Gerard Reuling

Beter laat dan nooit!

Hoi, mijn naam is Gerard Reuling en wil me graag even voorstellen.

Ik ben een geboren en getogen Wehlenaar maar woon sinds 12 jaar samen met mijn Ans in Best (N-Br)

Mijn 3 kinderen wonen in Wehl, Doetinchem en Silvolde en ook het grootste deel van mijn familie woont in de regio waardoor er nog veel contact is met de Achterhoek.
Vanaf de schooltijd ben ik samen met mijn broers werkzaam geweest bij Reuling Intervar, een varkenshandelsbedrijf en de laatste 10 jaar bij ons dochterbedrijf Next Genetix, dat zich bezighield met de verkoop van Deense fokvarkens, beiden gevestigd in Wehl.

Vanwege de link met de agrarische sector ken ik voorzitter van BiZ Theo Meinen al jaren waardoor ik altijd geïnformeerd werd over de successen van Bergh in het zadel door de jaren heen.

Naast de drukke werkzaamheden ben ik altijd sportief bezig geweest;
tot mijn veertigste heb ik gevoetbald bij de SV Concordia, daarna ben ik lid geworden van wielervereniging Centurion en Triathliem in Didam.
Van wielervereniging Centurion ben ik nog steeds lid maar ook van de Pedaleur in Oirschot.

Vanaf die tijd heb ik veel gefietst en van veel deelnemers de prachtige verhalen over Bergh in het zadel gehoord en de zeer succesvolle sponsoracties voor de bestrijding van die nare ziekte die nog steeds zoveel mensen treft.

Na eerst een aantal jaren op de wachtlijst gestaan te hebben, kreeg ik nu, op mijn 71e, de mogelijkheid om deel te nemen aan Bergh in Zadel.

Ik weet dat deze uitdagende tocht van 1100 km en 10.000 hoogtemeters langs de Hanzesteden in Nederland en Duitsland een hele opgave wordt maar ik ga ervan uit dat het lukt en ik hoop dat ik met de sponsorbijdragen van alle sympathisanten een bijdrage kan leveren aan het uit de wereld helpen van die nare ziekte die nog steeds overal rondom ons toeslaat.
Ik zal er vol voor gaan en hoop op veel sponsorsteun voor dit mooie doel.

Ps. De eventuele sponsorgelden gaan rechtstreeks naar de uitgekozen wetenschappelijke doelen;
Er blijft niets aan de strijkstok hangen!

13/05/2023
22:29

Christ en Carin

Bekijk alle
  Bekijk alle
22/01/2023 | 13:17

DONATIES

Heel fijn als je mij wil steunen! Dit kan op 2 manieren: via ideal  of met de qr code  

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF. Zij brengen geen kosten voor in rekening, zodat de volledig sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.