Frida van der Sluis

Samen staan we sterk, voor de strijd tegen kanker!

Ik ga nu voor de vierde keer mee fietsen, met deze fantastische organisatie Bergh in het Zadel, die een en al warmte uitstraalt. Zich volledig inzet met allerlei aktiviteiten voor onderzoeken tegen de vreselijke ziekte kanker, georganiseerd door allemaal vrijwilligers om dit mogelijk te maken.

Iedereen in zijn of haar omgeving kent wel meerdere mensen die met kanker te maken hebben. Ook heeft mijn vader prostaatkanker gekregen en dan is het zo fijn dat daarin al hele grote stappen zijn gezet. Het onderzoek het sparen van de endeldarm met preoperatieve radiotherapie (chemo), daar is veel geld voor nodig en daar gaan we voor fietsen. 

Mooi als jullie mij willen helpen om een groot bedrag binnen te halen voor dit onderzoek. Alle donaties zijn welkom en heel erg bedankt daarvoor namens alle mensen die hier in de toekomst heel veel baat bij zullen hebben.

Vrijdag 21 april 2023

Alle shirts en hoodies zijn binnen met het Tacoyo logo voor sponsoring van Bergh in het Zadel 🥳. Totaal € 825,00 opbrengst ook dankzij de sponsoring van 

https://www.shirts-bedrukken.nl/

die het bedrukken voor zijn rekening nam. 

Nu nog alle namen erbij en dan kunnen ze worden uitgedeeld aan mijn Tacoyo leden. Dank jullie wel voor deze bestellingen. 

11/05/2023
18:31

Joyce

Bekijk alle

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF. Zij brengen geen kosten voor in rekening, zodat de volledig sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.