Frank Verhagen

Ik wil bijdragen aan geweldig, innovatief kankeronderzoek!

Ik fiets deze voor mij zware en prachtige tocht. Het is een grote eer deze voor de 5e keer te mogen fietsen. Het zal me in die week weer vaak doen herinneren aan aan mooie en minder mooie zaken. Herinneringen aan hoe zwaar het was en is, om mensen om je heen te zien lijden aan die rotziekte. Herinneringen aan dat ik in 2007 en 2018 zelf kanker heb gehad. Met name 2018 was zwaar vanwege uitzaaiingen, de chemo-behandelingen en mijn gezin en werk. Zonder die behandelingsmogelijkheden was ik er natuurlijk al lang niet meer geweest en ik ben zó blij dat volledige genezing mogelijk bleek.

Margot en ik zijn al jaren actief in het werven van fondsen die verder kankeronderzoek mogelijk maakt. Er worden echt geweldige nieuwe onderzoeken gefinancierd, mede met dat geld. Als je wilt weten welke onderzoeken, dan verwijs ik je graag naar de site. Het 'aanvallen' van de kankercellen wordt steeds preciezer en maken gedurende de behandeling inmiddels mensen minder ziek, top toch?

Wat ik zo mooi vind aan Bergh in het Zadel is dat alle giften 100% worden doorgezet naar de kankeronderzoek, alle organisatie en het werk er omheen gaat niet ten koste van enige gift. Kortom, kleine bedragen, grote bedragen die je zou willen bijdragen, ze gaan allemaal in het geheel naar kankeronderzoek.

Mocht je wat over hebben, wil je dan een gift overwegen?

Alvast bedankt,

Frank

05/05/2023
14:02

Bert & Gerard

Bekijk alle

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF. Zij brengen geen kosten voor in rekening, zodat de volledig sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.