Ellen Berntsen

Samen er tegen blijven vechten 💫

Mijn naam is Ellen Berntsen, ik woon in Zelhem en ben moeder van drie lieve kinderen; Bram, Emma en Miek. Somige mensen zullen me mischien nog kennen van Ellens Restaurant (eethuisje) in Zelhem. Op dit moment werk ik met veel plezier bij de Nedap in Groenlo.

Onlangs las ik in de krant het volgende artikel:

Doodgaan als je drie jonge kinderen hebt, dat slaat natuurlijk nergens op!

Oei die komt binnen, zomaar een kop in de krant.
Relativeren zo jong waren onze kinderen niet .... nee de jongste was toen 16 .... maar toch. Het blijft zo'n pijn doen. Ik had Wilbert ook zo al die mooie momenten gegund die ik nu van onze kinderen terug krijg.

In 2019 heb ik al een keer gefiets voor Bergh in het Zadel. Wat heeft fietsen, hardlopen en sporten in het algemeen me geholpen om door deze moeilijke tijd heen te komen. Ook dat biertje na het sporten, even lachen en ontspannen. 

Ik heb het leven nu best wel weer op de rit. En ja 2023 ga ik weer fietsen voor Bergh in het Zadel

Ik blijf me hier voor inzetten!!

Want ja .....

Doodgaan als je drie lieve kinderen hebt, dat slaat natuurlijk nergens op!!

 

Ga je me daarbij financieel ondersteunen? Het volledige sponsorgeld gaat rechtstreeks naar wetenschappelijk onderzoek in verschillende academische ziekenhuizen.

28/05/2023
22:40

Hans

Bekijk alle

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF. Zij brengen geen kosten voor in rekening, zodat de volledig sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.