Benjamin Hermsen

Bennie d'r bij!

De afgelopen jaren en nu nog hebben we in onze directe omgeving te vaak te maken gehad met deze destructieve ziekte. Van dichtbij heb ik gezien wat voor impact ook de behandeling van deze ziekte heeft. Ik heb ook gezien wat het doet met iemand die weer herstelt van de behandeling, het geluk in de ogen bij het eerste fietstochtje zal ik nooit meer vergeten.

Ik heb nu de kans om hierin iets te kunnen betekenen en een bijdrage te leveren. Het onderzoek waar nu voor gefietst wordt kan de kwaliteit van leven voor veel mensen verbeteren.

Hoe waardevol is dat, dus sponsoren!

22/05/2023
16:11

Rikketik

Bekijk alle

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF. Zij brengen geen kosten voor in rekening, zodat de volledig sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.