Arno Wissing

Op de fiets tegen kanker!!

Mijn naam is Arno Wissing, 46 jaar oud en woon met mijn prachtige gezin in het mooie Braamt. Mijn gezin bestaat uit mijn vouw Priscilla, dochter Faye van 13 en dochter Liz van 10 jaar oud.  In het dagelijkse leven bestaan mijn werkzaamheden uit het aanleggen van de bestrating in de tuinen, het verkopen en installeren van kunstgras. Deze taken vervul ik bij  mijn eigen ondernemingen, Wissing Infra en Kunstgrasgigant Doetinchem.

Na jarenlang achter een bal te hebben gerend op de voetbalvelden, heb ik de overstap gemaakt naar het fietsen op initiatief van mijn vrouw. Ik was gestopt met voetbal en moest maar weer eens gaan sporten. Mijn vrouw kwam met het idee om Alpe d'Huzes te gaan fietsen, nadat mijn moeder in 2012 en mijn vader in 2015 overleden aan DE verschrikkelijke ziekte KANKER. Voor mijzelf was dit een goede reden om zo iets te kunnen doen voor het goede doel en een deel verwerking van het verlies wat ik had geleden. We hebben er in 2019 een prachtige week van gemaakt met ons vieren, die we nooit zullen vergeten.

In die tijd ben ik ook lid geworden van de Grenslandrijders en mede door een aantal clubgenoten heb ik me toen aangemeld voor Bergh in het Zadel. Zij vertelden mij dat de tochten van BihZ zo mooi en indrukwekkend waren. Een mooie club mensen bij elkaar die allemaal fietsen voor hetzelfde doel. Namelijk zo veel mogelijk geld ophalen voor het goede doel, het bestrijden van die vreselijke ziekte. En zo je hobby combineren met het bestrijden van de ziekte waar zo veel mensen helaas mee te maken krijgen.... KANKER!!

Willen jullie mij hierin financieel steunen? Zodat we samen deze verschrikkelijke ziekte de kop in kunnen drukken.

Alvast bedankt!!

 

Sportieve groet,

 

Arno

 

 

 

 

16/05/2023
21:02

Manfred

Bekijk alle

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF. Zij brengen geen kosten voor in rekening, zodat de volledig sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.