Taxi Noordpool

Taxi Noordpool maakt kilometers tegen kanker!

Op 14 februari 2022 starten wij een spannende 5-daagse Carbagerun tocht van Göteborg (Zweden) naar Helsinki (Finland) en tikken halverwege de Poolcirkel aan. We leggen ruim 5000 kilometer af in een 32 jaar oude Volvo verkleed als Taxi. We gaan dit bijzondere avontuur met veel plezier aan, maar rijden ook met een belangrijk doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor de onderzoeken van Bergh in het Zadel. Elke kilometer telt, dus vul jij onze Taximeter? Je kunt al vanaf 1 euro per kilometer "meerijden". En het maakt niet uit hoeveel, want alle beetjes tellen. Even voor de duidelijkheid: alle kosten betalen we zelf, dus elke euro gaat naar Bergh in het Zadel! Bedrijven en personen die vanaf 250 euro sponsoren worden vermeld een sticker op de Taxi en geven we aandacht op social media. Ontzettend bedankt voor je donatie! Groeten van 
Robin Sommers 
Richard Hall 
Jeroen Sommers

0 m
van mijn doel 5.000 km

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

23/11/2021
21:35

Hannie

Bekijk alle

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF. Zij brengen geen kosten voor in rekening, zodat de volledig sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.