Ronald Vierwind

Samen sterk voor de kanker bestrijding

Zoals zo velen heb ook ik in mijn familie en kennissen kring deze vreselijke ziekte van dichtbij meegemaakt.
Je staat dan machteloos en denkt dan, “Hoe kan ik een bijdrage leveren om deze (klote) ziekte uit de wereld te helpen?”.
Daarom wil ik in 2023 al fietsend samen met andere, geld binnen halen om mijn steentje hieraan bij te dragen.
Aangezien niemand het alleen kan, vraag ik jou / jullie steun om mij hierbij te willen sponsoren.

Namens Bergh in het Zadel, alvast bedankt voor uw bijdrage.

Groeten Ronald Vierwind.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

27/10/2021
22:06

Ronald

Bekijk alle

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF. Zij brengen geen kosten voor in rekening, zodat de volledig sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.