Robin ter Beest

Samen fietsen tegen kanker

Mijn eerste fietstocht met BIHZ was in 2003 en vervolgens heb ik om de vier jaar meegedaan. Mijn drijfveer om mee te doen is om zo een bijdrage te kunnen en mogen leveren aan het ophalen van geld voor onderzoek naar de vreselijke ziekte “kanker”. Hoe mooi is het dat het bedrag volledig ten goede komt aan het KWF voor het doel waar we voor fietsen, waarbij voor elke tocht wordt bepaald welk onderzoek financieel ondersteund wordt.

 Bergh in het Zadel is voor mij:
-samen zoveel mogelijk geld bij elkaar fietsen
-samen een inspanning leveren
-samen ontspannen
-samen voor elkaar klaar staan
-samen vriendschappen opbouwen en onderhouden
-samen lachen

Ik hoop dan ook dat ik in 2023 weer mee kan fietsen.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF. Zij brengen geen kosten voor in rekening, zodat de volledig sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.