Jan Groot

Fietsen voor het goede doel

Kanker is een slopende ziekte wat ons allemaal kan treffen, van jong tot oud. De meesten van ons hebben dierbaren verloren, zo is Bergh in het Zadel ook ontstaan. Een stichting die geleid wordt door enthousiaste vrijwilligers met maar 1 doel, zoveel geld inzamelen voor specifieke onderzoeksprojecten. Wat deze stichting zo uniek maakt is de kleinschaligheid, transparatie en financieel alle middelen inzet voor onderzoek. Mijn hobby is fietsen en wat is er mooier dan je hobby kunnen combineren met de doelstelling van deze Stichting. Ik fiets inmiddels vanaf 2003 mee met de 4-jaarlijkse fietstochten, daarnaast ben ik ambassadeur en doe mee met de golfdagen. Alle activiteiten brengen geld op voor noodzakelijk onderzoek!

Iedereen die dit leest nodig ik uit om mij te sponsoren, ieder bedrag is welkom! Op naar wederom een mooie fietstocht met een nog mooier eindbedrag!

Alvast dank voor de bijdragen! 

Jan Groot

 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF. Zij brengen geen kosten voor in rekening, zodat de volledig sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.