Frank Verhagen

We proberen ‘t gewoon weer!

Veelzijdig gemotiveerd; anderen hebben het gehad, sommigen aan overleden. Ook zelf 2x kanker gehad en gelukkig succesvol voor behandeld. De vorige keer van BihZ nog last van chemo 2018 naweeën; voor ‘23 wil ik in goede vorm zijn en weer voor de 5e keer meedoen aan deze prachtige tocht. Zoon Thijs (trots!) en ik gaan er weer voor! Op deze wijze de ziekte met onderzoek onder de knie krijgen, en niet meer dodelijk.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

29/12/2021
12:08

Frank

Bekijk alle

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF. Zij brengen geen kosten voor in rekening, zodat de volledig sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.