Erik Koetsier

Ik geloof in een wereld zonder kanker!

In de afgelopen jaren hebben wij in onze familiekring helaas vaak moeten strijden tegen kanker. Soms met goede afloop maar ook met de dood als gevolg. Toen in 2014 mijn zus Anja getroffen werd door deze verschrikkelijke ziekte, maakte ze mij opmerkzaam op BIHZ. Dit was zoals ze vertelde een organisatie met een mooi doel waar elke cent direct naar een door hun uitgezocht onderzoek gaat. Ik heb door de reünie tochten en bijeenkomsten van BIZ echt ervaren dat het een warme club is waarbij daadwerkelijk elke cent direct naar het gestelde doel gaat. Ik heb mij zus beloofd mee te gaan en me voor de volle 100% in te zetten en dat ga ik zeker doen ! Steun je mij dan steun je Bergh In Het Zadel .

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

08/10/2021
18:17

Romeo

Bekijk alle

Al ruim 30 jaar zetten wij ons in voor meer onderzoek naar kanker. Dit doen we door het werven van fondsen die vervolgens rechtstreeks worden ingezet voor de financiering van wetenschappelijke onderzoeken die we zelf uitzoeken. We werken met honderden vrijwilligers en hebben als stichting geen winstoogmerk. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF. Zij brengen geen kosten voor in rekening, zodat de volledig sponsorgelden naar de onderzoeken gaan.